Hozzávalók:2 cs. bolti gesztenyemassza, 3 dkg vaj, 1 mk rumaroma, krémhez: 20 dkg. vaj 12 dkg cukor, 8 dkg kókuszreszelék 1 mk rumaroma.
🌲
Elkészítése: Gesztenyemasszát mikor szoba hőmérsékletű lett hozzátettem a vajat a rumaromát és összegyúrtam. Két darab sütőpapír közé tettem és kinyújtottam kb. 25x 20 méretre. A porcukrot a vajjal aromával kikevertem majd hozzátettem a kókuszreszeléket és még tovább kevertem. A gesztenyéről a felső papírt levettem és rákanalaztam a krémet ellapogattam egyenletesre majd az alsó sütőpapír segítségével feltekertem és tálcára pakoltam . Kicsit villával meglapogattam majd csokidarával szórtam be és hűtőbe tettem kicsit dermedni. Nagyon finom!Jó étvágyat kívánok !
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése