Hozzávalók: 1 cs ostya/ 6 lap van benne/, krémhez:16 dkg. margarin/Ligát használtam, 13 dkg. porcukor, egy evőkanál Nescafé.
Elkészítése: A margarint a cukorral és kávéval jól kikevertem majd a lapokat egyenként megkentem a krémmel egymásra pakoltam. Az utolsó hatodik lapot ráborítottam a krémre és nehezéket tettem rá/húslapot/. Másnap szeletelten ( szakácskönyvben olvastam hogy a kést melegíteni kell így nem törik az ostya, pillanatra láng fölé tartottam megtöröltem és úgy szeleteltem)
Nagyon finom ezzel a krémmel!
Jó étvágyat kívánok !
3 megjegyzés:
Én nem szeretem a kávét, de azért nagyon szépek :-) :-)
Imádom a kávés süteményeket,biztosan nagyon ízletes. köszönöm a késmelegítős módszer közzétételét.
puszillak
Nagyon jól néz ki és biztosan finom is! Tetszetős recept! :)
Megjegyzés küldése