Hozzávalók: tortilla lapok receptje és elkészítése megtalálható blogomban itt. Töltelékhez: 20 dkg. vegyes zöldség/mexicói zöldségkeverékből készítettem/, kevés szalonna, kisebb hagyma, 1 cikk fokhagyma, 3 evőkanál házi kecsap.
Elkészítése: 2 vékony csík szalonnát megsütöttem, szalonnát kivettem a zsírjából és ebbe tettem bele a megtisztított felkockázott vöröshagymát és fokhagymát dinsztelni. A zöldségkeveréket is ráöntöttem és együtt dinszteltem majd rákanalaztam a ketchupot összeforraltam és félretettem. Elkészítettem a tésztát kisütöttem és ebbe kanalaztam a zöldséges töltelékből majd megszórtam sajttal és összegöngyöltem. Nagyon finom !
Férjuram a kisült szalonnát is beletette a töltelékbe!
Jó étvágyat kívánok !
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése