Hozzávalók:
8,5 dkg margarin
12 dkg cukor
1 cs. vaníliás cukor
2 db tojás
pár csepp rumaroma
15 dkg puha gesztenyemassza
1,25 dl tej
20 dkg liszt
1,5 kávéskanál sütőpor
pici fahéj
*
Elkészítése: A liszthez tettem a sütőport és a fahéjat összevegyítettem. A többi hozzávalót a tej kivételével habosra kevertem csak ezután öntöttem bele a tejet és a lisztes keveréket. Összekevertem majd a muffin formába kanalaztam a masszát és előmelegített sütőben 180 C fokon 20' sütöttem. Mikor kihűlt akkor tettem papír kapszlikba és kevés tejszínhabot és csokireszeléket tettem rá!
Jó étvágyat!
A receptet itt találtam
1 megjegyzés:
Hú, ez nagyon fincsi lehet! Imádom a gesztenyét és most a kertben termett is, kipróbálom! Bár én igazán a gesztenye tölteléket szeretem "kiharapni", de a tésztában is jó lehet! Köszi, Éva!:)
Megjegyzés küldése