Hozzávalók: tészta:25 dkg finomliszt, 1,5 evőkanál olívaolaj, 1 teáskanál só, 1 mokkáskanál szárított bazsalikom, 1 dkg friss élesztő, 1,5 dl langyos víz, feltét: 1 evőkanál olívaolaj, 2 dl tejföl, felkarikázott kolbász, 1 db vöröshagyma, reszelt sajt.
Elkészítése: Kimért liszthez tettem a sót, bazsalikomot, olívaolajat rámorzsoltam az élesztőt és bedagasztottam a langyos vízzel. Letakarva hagytam duplájára kelni. Ezután tepsire tettem a tésztát elegyengettem majd megkentem a tejfölben elkevert olívaolajjal rápakoltam a kolbászt aminek a tetejére tettem a megpucolt felkarikázott hagymát.Tetejét beszórtam reszelt sajttal. Előmelegített sütőbe tettem ahol 210 fokon 20' sütöttem. Nagyon finom !
Jó étvágyat!
5 megjegyzés:
Küldhetnél nekem ebédre egy nagy szeletet, nagyon guszta...
Csábító! Nagyon szeretem én is a házi pizzát. :)
teller-cake nyissad ablak fénypost.küld! Köszi!
Évi köszi!
Kösziiiii! Elmentettem : megsütöm-remélem.:)A kg-okra meg fütyülök.:)
Mamka egészségetekre! Nem hiszem hogy sok kalória lenne benne?
Megjegyzés küldése