🌻
Elkészítése: Megpucoltam a krumplit felkockáztam enyhén sós vízben puhára főztem , leszűrtem összetörtem és hagytam hűlni. Kihűlt krumplihoz tettem a lisztet kevés sót és tojássárgáját összegyúrtam. Lisztes gyúrótáblán kilapogattam és felkockáztam kb. 3x3 nagyságra majd egyenként golyókat formáltam belőle. Forró olajban sütöttem. Akár csak így magában valami mártogatóssal vagy húspótlóként is finom lehet / most az első változattal teszteltem paradicsomos szósszal/😋
Jó étvágyat kívánok !
2 megjegyzés:
Ez nagyon finom! Imádták a gyerekeim. Egy időben (vagy 30 éve)rengeteget csináltam buggyantott (savanyú) tojás mellé. Ma már annak a receptjét se nagyon tudom, oly régen volt!:))
Tiffanylda akkor mostanában kicsit nosztalgiázhatsz blogom nézegetése közben:-)) A buggyantott tojás receptjét nem ismerem.
Megjegyzés küldése