Június közepén
bejegyzésemben aggódva írtam a téli napokra szánt befőzési terveimről.Kitartóan vártam a gyümölcs árak csökkenését így szerencsésen sikerült meggyből🍒 és sárgabarackból 🍑is pár üveg lekvárt készítenem. Most ebben a szezonban eldöntöttem hogy különleges ízesítéssel nem kísérletezek maradok a hagyományos csak gyümölcs és cukor verziónál. Közben készítettem uborkasalátát is amit szintén előző években már teszteltem és nagyon finom volt télen. Alkalmi vételt kihasználva készítettem paradicsomos🍅 tésztaszószt is apró üvegekbe rakva. Még szeretnék pár üveggel készíteni később lekvárt szilvából és almából is , de természetesen augusztus számomra a lecsó elrakásának ideje azt sem szeretném kihagyni 😊
Bármennyit is sikerül téli napokra eltennem örülök neki mert a házilag készített mindig jobb és olcsóbb is!
Téli napokra!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése