Hozzávalók és elkészítése: Félliter meggy levét 1/2 kg kimagozott meggyel és 30 dkg porcukorral fél órát hagyunk állni. Hozzáöntünk egy likőrös pohár brandyt, 1 liter vörösbort, hozzáadunk néhány szelet karikára vágott citromot és 1 marék jeget. Jól felkeverjük és tálaljuk.
Csak illusztrációs kép |
Sok sikert az elkészítéshez és egészségetekre!
4 megjegyzés:
Óóó, 1969-ben ittam először egy házibulin!:) Párszor én is készítettem a barátainknak, de a családban igazából nem volt rá vevő. El is felejtődött. Viszont most jó volt olvasni, kellemes emlékeket ébresztett bennem, köszi!;)
Ez nagyon jól hangzik. 😉
Ezt most szívesen megkóstolnám ebben a nagy melegben :-)
Tiffanylda nekem is régi időket idéz, egyszer talán készítettem ehhez hasonlót de valahogy nálunk is feledésbe merült:)
Szera köszi.
Katalin egy jó hűvös szobában ugye?:-))
Megjegyzés küldése