2020. január 20., hétfő

Gomba vadasan gnocchival


Hozzávalók és elkészítése: gombát vadasan már készítettem itt megtaláljátok, gnocchit is házilag  annak receptjét itt találjátok amit érdemes kipróbálni mert egyszerű és nagyon finom.
Jó étvágyat!
📌: Most olvastam egy receptes újságban  hogy a krumplis tésztát mint pld. a gnocchi érdemes nagyobb mennyiségben készíteni mert jól fagyasztható. Ennek a mennyiségnek a felével kipróbáltam mikor kifőztem a tésztát tálcára terítettem és úgy tettem a mélyhűtőbe addig még megfagyott azután zacskóba tettem így nem ragadt össze.

7 megjegyzés:

Okki írta...

Olyan rég készülök én is gnocchi-t készíteni, csak valahogy mindig a gyorsabban készíthető ételek győznek. Pedig csak egyszer kéne nekiállni, és több adagot készíteni és lefagyasztani, majd csak elővenni.
Tetszik ez a vadas mártás, nagyon finom lehetett. :)

Kincse írta...

Ezt a gnocchit én úgy ismerem, hogy krumplis nudli, és nagyon szeretem, bár nem szoktam cifrázni a formáját. :)
Jó, hogy eszembe juttattad, ideje megcsinálnom.

Éva írta...

Okki majd rákerül a sor egyszer:) Köszi.
Kincse krumplis nudlit is szoktam csinálni hasonló a receptje de nem teljesen ilyen azt én sem cifrázom.

aranyos fodorka írta...

Ezt ki kell próbálnom, mert nagyon szeretem a"rendes" krumplis nudlit is - kíváncsi vagyok, ez milyen lesz ? Kivételesen még gomba is van itthon, szóval lemásolom a Te ebédedet ! :-)

Éva írta...

aranyos fodorka váljon egészségedre!

aranyos fodorka írta...

Jó lett, bár talán nem olyan mesterien szép, mint kellene, de az íze/állaga megfelelő volt ! :-)

Éva írta...

aranyos fodorka örülök hogy elkészítettel váljon egészségedre!