Hajtott a kíváncsiság mikor megláttam ezt a receptet , elsőre kis mennyiségből elkészítettem csak azért hogy tudjam családomnak majd jó szívvel ajánlani 😊
🐔
Elkészítése: A húst megmostam letöröltem papírtörlővel felszeleteltem és őrölt bors és só keverékével megszórtam. Kis ideig hagytam állni majd mustárral mindkét oldalát lekentem. 2 evőkanál lisztet a tojással és a zsemlemorzsával összekevertem majd a tejjel felhígítottam. A hús szeleteket először sima lisztbe forgattam ezután tettem a masszába és a forró olajban mindkét oldalát megsütöttem.😋
Jó étvágyat kívánok !
4 megjegyzés:
Nagyon jó ötlet.
Nagyon finom a mustáros szelet, én csak lisztbe forgatom és kisütöm. Ki fogom próbálni a rántott verziót is, kösz az ötletet!
Ani köszi.
Tiffanylda köszi az ötletet legközelebb pedig kipróbálom a Te verziódat is:)
Nagyon jó megoldás 😄 finom lehetett!
Megjegyzés küldése