Szomszédasszonyomtól kaptunk sóskát amit elkészítettem egy gyors és finom feltéttel😉
Hozzávalók a sóskához és annak elkészítését itt megtaláljátok.
Burgonyaropogós hozzávalói: 2 db közepes krumpli, 1 evőkanál majonéz, 2-3 evőkanál liszt, fűszerek: só, őrölt bors, őrölt kömény, olaj a sütéshez.
Elkészítése: Krumplit megpucoltam felkockáztam és kevés sóval puhára főztem. Leszűrtem összetörtem hagytam kicsit hűlni majd hozzátettem a majonézt, lisztet, fűszerek mennyisége ízlés szerint és összegyúrtam. Először rudakat formáltam majd kicsit lenyomtam a tetejét és forró olajban készre sütöttem. Papírtörlőre szedtem 😋
📌Ezt a receptet amihez tojás sem szükséges itt találtam, egy korábban elkészített burgonyaropogós receptjét pedig itt találjátok!
Jó étvágyat kívánok!
6 megjegyzés:
Nagyon guszta és finom ebédetek volt. Ez a krumplirolpogós olyan krokett féle? Nagyon jól néz ki!
Nagyon szeretem a sóskát, de ilyen körettel még nem próbáltam. Épp ma szedtem le az idei első adagot, hamarosan lesz mártás és kipróbálok az ajánlatodat.
Nagyon finom ebédet készítettél, váljék egészségetekre. Én is nagyon szeretem a sóskát, főleg főtt krumplival és tojással.
Katalin köszönöm finom volt, férjuram sóskát nem kedveli csak a spenótot de én beosztom magamnak :) Hasonló a kroketthez de lazább kicsit.
aranyos fodorka váljon egészségedre!
Gizi köszönöm, még a mai napra is maradt és én is főtt krumplival fogom most enni:)
Nem ismerem a krokettféle majonézes változatát, de ki fogom próbálni, mert izgat! Finom lehet!:)
Tiffanylda eddig én sem ismertem érdemes kipróbálnod, váljon egészségetekre!
Megjegyzés küldése