... mert bár sokféle-fajta finom kenyeret sütöttem már eddig, de valahogy ezt a kenyeret első sütésre megkedveltem. Puha héja ropogós tésztája könnyed, 45 dkg lisztből a kisült kenyér súlya 70 dkg. Bár nem sok kenyeret fogyasztunk inkább csak főzelékhez, három felé vágom a kisült kenyeret abból két rész zacskóba téve megy a mélyhűtőbe így beosztva több mint egy hétig kitart 😋
A kenyér receptjét itt megtaláljátok !
Jó étvágyat kívánok!
3 megjegyzés:
Nagyon szép lett a kenyered, kívül-belül! Finom is lehet.
Mi is a mélyhűtőben tároljuk a kenyerek nagy részét, felszeletelve, és mindig csak annyit veszünk ki egy étkezésre, amennyi kell.
Nagyon jól néz ki ! Csak picit enyhüljön az idő, ki fogom próbálni.Most nincs kedvem/erőm a konyhámból kazánházat csinálni...
Katalin köszi , nagyon finom és tovább tudjuk beosztani mint a boltit az árról már nem is beszélve.
aranyos fodorka köszi, majd eljön a sütés ideje is amihez sok sikert és váljon egészségedre.
Megjegyzés küldése