2022. augusztus 6., szombat

Farmerkenyér ismét...

...  mert  bár sokféle-fajta   finom kenyeret sütöttem már eddig, de valahogy  ezt a kenyeret  első sütésre  megkedveltem. Puha  héja ropogós  tésztája könnyed,  45 dkg lisztből  a kisült kenyér súlya 70 dkg. Bár nem sok kenyeret fogyasztunk inkább csak főzelékhez, három felé vágom a kisült kenyeret  abból két rész  zacskóba téve megy a mélyhűtőbe így beosztva több mint egy hétig kitart 😋


A kenyér receptjét itt megtaláljátok !




Jó étvágyat kívánok!

3 megjegyzés:

Katalin írta...

Nagyon szép lett a kenyered, kívül-belül! Finom is lehet.
Mi is a mélyhűtőben tároljuk a kenyerek nagy részét, felszeletelve, és mindig csak annyit veszünk ki egy étkezésre, amennyi kell.

aranyos fodorka írta...

Nagyon jól néz ki ! Csak picit enyhüljön az idő, ki fogom próbálni.Most nincs kedvem/erőm a konyhámból kazánházat csinálni...

Éva írta...

Katalin köszi , nagyon finom és tovább tudjuk beosztani mint a boltit az árról már nem is beszélve.
aranyos fodorka köszi, majd eljön a sütés ideje is amihez sok sikert és váljon egészségedre.