Ennek a fordulónak háziasszonya Ági az ünnepekre hangolódást tűzte ki célul, mivel most gasztroajándékot kell készíteni! Minden évben szoktam családomnak kedveskedni ilyen ajándékkal és elmondhatom hogy sikere szokott lenni!
Hozzávalók: aszalt szilva, marcipán, fehér csokoládé, étcsokoládé.
Elkészítése: Az aszalt szilvákat megtöltöttem a feldarabolt marcipánnal, majd olvasztott fehér csokoládéba mártottam. Az étcsokoládét szintén megolvasztottam és a bonbonokat megcsíkoztam vele.
Ui:A hozzávalókhoz azért nem írtam mennyiséget mert ez függ attól hogy hány személynek készítjük. Most én próbaként csak 1 csomag aszalt szilvából kevés megmaradt házi marcipánból, 1 tábla fehér csokiból és kevés étcsokiból készítettem.(Pár darabot étcsokiba mártottam és fehérrel csíkoztam)
*****
- Az elmúlt években készített gasztroajándékaim közül figyelmetekbe ajánlom a kandirózott finomságot!
8 megjegyzés:
Mesés! Szinte érzem a finom marcipán-szilva-csoki triójának ízét! :)
Nagyon szépet és finomat készítettél Éva és milyen gyorsan :)
Az idei és a tavalyi is jöhet nekem, mindegyiknek nagyon örülnék! :)
Szép bonbonokat készítettél! Hamarosan itt van december, pedig nem rég még nyár volt :-) úgyhogy nem árt elkezdeni nézelődni, gondolkodni, hogy milyen édességeket lehet majd az ünnepekre készíteni....
Ági köszi valóban nagyon finom!
janka kovács köszi igyekszem!
teller-cake bocsi csak ezzel tudlak megajándékozni nem baj?:-))
Katalin köszi! Az biztos jó gyorsan szaladnak a napok hónapok. Sokszor nem baj sokszor pedig megállítanám az időt!
Mindkettő nagyon jó! Imádom az ilyen finom és szép ajándékokat:-)
Ennek az ajándéknak én is nagyon örülnék :)
HajniZoli köszi.
Csigabige lehet hogy mégjobbat is kapsz majd!:-))
Megjegyzés küldése