2015. március 3., kedd

Hagymakarika párizsi bundában

                                                                               
Hozzávalók:
1 nagyobb fej vöröshagyma
1 db tojás
só,őrölt bors
2 evőkanál kukoricaliszt
olaj a sütéshez.
*
Elkészítése:  Hagymát megtisztítottam és felkarikáztam(a hagyma felső részéről kezdtem a felszeletelést és szedtem szét karikára). Tojást felvertem sóval borssal  ízesítettem   majd a kukoricalisztet tettem hozzá  és jól összekevertem. Felforrósítottam az olajat és a hagymakarikákat egyenként megforgattam ebben a masszában és kisütöttem. Papírtörlőre szedtem hogy az olajat felszívja. Nagyon finom ! Akár köretnek vagy egyéb mártogatós szószhoz , vagy  csak úgy enni és enni  mert finom!
Jó étvágyat kívánok !
                                                                                   *
Köszöntöm sok szeretettel mindazokat akik az elmúlt két hónapban találtatok blogomra és érdemesnek tartjátok hogy csatlakozzatok olvasóim köréhez köszönöm!
                                                                                 
 

3 megjegyzés:

Katalin írta...

Ez valóban nagyon finom lehet :-)

Liza írta...

Én is szoktam készíteni, csak nem ilyen bundában. Ki fogom próbálni, biztos nagyon finom, ropogós lesz....

Éva írta...

Katalin köszi!
Liza örülök hogy ismered már én is kipróbáltam egy másikat is de szerintem ez jobb!