2016. november 6., vasárnap

Provence-i fűszersó házilag gasztroajándéknak

Bármilyen kis üveget felhasználhatunk  kis díszítéssel,  tartalma pedig hasznos mivel az étel ettől  még finomabb lesz !                                                                                   
Hozzávalók (1 üveg tartalma):
 10 dkg tengeri só
1-1 evőkanál szárított majoránna, bazsalikom, rozmaring
fél evőkanál szárított kakukkfű
1 teáskanál őrölt ánizs
*
Felhasználható: szárnyasokhoz, halakhoz és sült zöldségekhez !!
Házilag elkészítve minden sokkal finomabb !


3 megjegyzés:

Katalin írta...

Nagyon jó ötlet :-) és finom is!

Névtelen írta...

Remek ötlet!!!
Egyetlen kérdésem van, Éva: amiket készen lehet kapni, azokban van valamiféle csomósodás gátló anyag.Tapasztalatod szerint ez a mennyiség az üvegben nem áll össze?

Éva írta...

Katalin köszi!
Emőke sok fajta fűszer keverékem van de eddig még egyik sem állt össze. Krumplira van hasonló fűszersóm azzal sincs semmi gond!Mivel a só fűszerekkel van vegyítve szellősebben van az üvegben!