Hozzávalók:25 dkg csirkemell, 20 dkg vegyes zöldség nálam most mexicói keverék, 1 db vöröshagyma, kisebb paradicsom és paprika, fűszerek: őrölt bors, só, házi csirke fűszerkeverék, 1 mk. szárított kapor, kevés csípős paprika, 1,5 dl tejföl, 1 teáskanál mustár, 1 evőkanál liszt, tészta bármilyen.
😉
Elkészítése: Feldaraboltam a csirkemellet őrölt bors és só keverékével megszórtam. Olajat forrósítottam amiben fehéredésig sütöttem a húst majd kiszedtem külön edénybe. Az edénybe maradt olajon megdinszteltem a megpucolt felkockázott vöröshagymát és a vegyes zöldséget hozzátettem a feldarabolt paprikát és paradicsomot fűszereztem kevés vizet öntöttem rá és fedő alatt pároltam. Ezután tettem hozzá a húst összefőztem majd kis edénybe kikevertem a tejfölt a liszttel hozzátettem a mustárt és a kaprot belekevertem a zöldséges húsba forraltam egyet rajta és már készen is volt. A kifőtt tésztára pakoltam belőle 😋!
-Csirkemell helyett csirkecomb kicsontozva feldarabolva is jó !
-Csirkemell helyett csirkecomb kicsontozva feldarabolva is jó !
Jó étvágyat kívánok !
2 megjegyzés:
Fincsi lehetett! Szeretem az ilyen szaftos husikat, és a tészta is kedvenc köretem :-)
Katalin finom volt köszi. Sokszor csak zöldséggel elkészítve is szívesen megeszem!
Megjegyzés küldése