2023. október 7., szombat

13 éves lett a "takarékos konyha !

Nem kis idő a 13 év , de  valahogy  a mindennapjaimhoz tartozik a blog !( A valóságban már több mint 51 éves  a takarékos konyhám !) Mikor elkezdtem a blogírást   akkor is  hasznos elfoglaltságnak   gondoltam és a mai napig így érzem. Sajnálom a régi blogtársakat akik lemorzsolódtak  és sokszor szívesen megkérdezném  hogy  vannak mi újság velük ? 😊 Sajnos  tudok olyan kedves blogtársakról  is  akik  már  nincsenek köztünk. 

 Annak örülök hogy vannak hűséges bloglátogatóim   akik rendszeresen  látogatjátok  blogomat véleményeteket leírjátok . Köszönöm hogy vagytok   nekem  ! 💓


Egészségem amennyire engedi a jövőben is  igyekszem  takarékosan sütni-főzni és  annak  receptjét megosztani veletek ! 

 

Szép hétvégét kívánok minden kedves blogolvasómnak!



21 megjegyzés:

Katalin írta...

Gratulálok a 13 évhez! Sok finomságot főztél, sütöttél, és sok hasznos jótanácsot adtál közre, kívánom hogy csak így a továbbiakban is. 😊 Nagyon szeretem a blogodat!
Nekem is egy hónap múlva lesz meg a 13 év... 😊

Katalin írta...

Ja elfelejtettem írni, hogy én is úgy vettem észre, hogy nagyon sokan lemorzsolódtak az évek folyamán, van aki teljesen meg is szüntette a blogját. Az okára én is kíváncsi lennék, és hogy mi lett azokkal, akik úgy döntöttek, hogy abbahagyják...

majnek bálintné írta...

Éva, köszönöm a sok jó és értékes receptet, jó egészséget kívánok!

Jutka írta...

Gratulálok, jó egészséget, még sok-sok blogos évet kívánok Neked!

Ircsi írta...

Kedves Éva!
Bár én nem kommentelek mindig, de rendszeresen olvaslak, és örülök, hogy vagy. Kívánok jó egészséget, és még sok évig tartó blogolást az egyszerű, finom receptekkel!
A sok lemorzsolódott bloggereket én is hiányolom.

Éva írta...

Katalin köszönöm jókívánságodat! Akkor egyszerre rajtoltunk 😊 Hasonló érzésekkel nézem én is blogodat!
majnek bálintné kedves vagy nagyon szépen köszönöm!
Jutka nagyon szépen köszönöm!
Ircsi kedves vagy köszönöm szépen Jókívánságodat!

teller-cake írta...

Boldog blogfordulót drága Éva, nagyon szeretem a posztjaidat! <3

Éva írta...

Kedves teller-cake nagyon szépen köszönöm!

Nea írta...

Nagy szeretettel gratulálok ehhez a 13 évhez, remélem még legalább ugyanennyit lesz kedved, erőd blogolni a jövőben is. Kívánok hozzá nagyon jó egészséget! Sajnos az élet hoz olyan helyzeteket, amikor más dolgok kerülnek előtérbe és a blogolás háttérbe szorul. Nálam is többször ingott már a léc, nem tudom meddig lesz lehetőségem, energiám írni a blogom, hiába szeretem csinálni, egyszer biztos eljön majd a vége is. Én is kíváncsi lennék, hogy mi lett azokkal akik abbahagyták, én még időnként vissza-vissza látogatok olyan blogokra, amiket kedveltem.

Éva írta...

Kedves Nea nagyon szépen köszönöm jókívánságodat! Azt hogy meddig fogom és tudom csinálni kiszámíthatatlan mint az élet!

Erika írta...

Boldog blogszületésnapot kívánok Évike!

Éva írta...

Kedves Erika nagyon szépen köszönöm!

Ági írta...

Szia, boldog blogszülinapot kívánok, gratulálok hozzá, nagyon sok receptet "vittem" már el, köszönöm szépen.
Jó egészséget kívánok Neked, és a családodnak is!!

Éva írta...

Kedves Ági nagyon szépen köszönöm!

undercover írta...

Kedves Éva! Köszönöm a recepteket. Boldog blogszülinapot kívánok és neked egészséget, jó kedvet és kitartást újabb bejegyzésekhez, hogy mi örömmel olvashassuk és kipróbálhassuk. - th

aranyos fodorka írta...

Elgondolkodtam, hogy vajon mi tart minket " a víz színén"...Katalin is, te is, szorgalmas, régóta blogot írók vagytok - dacára, hogy elfogynak az olvasóink. Én a 16.évet "nyomom" - sokszor elkeseredve abba akarom hagyni, ámbár többnyire ennek nem az olvasók számának csökkenése az oka - hanem egyéb keserű események, avagy szomorú körülmények.
De aztán újra nekikezdek - és ehhez biztos erőt adnak a kitartó blogolvasók - mint pl. Te is.... Én azt hiszem, nekünk van valamiféle "belső igényünk" arra, hogy megosszuk a jót, a tudásunkat másokkal - ha használják, örülünk, ha nem, hát nem...
Én is jó egészséget, további lelkes blogírást kívánok neked/tőled - egy-két olvasó biztos jönni fog.Enni kell és praktikusak, gyakran csábitóak a receptjeid. (Az árak figyelembevételéről meg már nem is szólok....)
Éljenek a blogírók !!!! ♥♥♥

Éva írta...

Kedves undercover nagyon szépen köszönöm jókívánságaidat!
Kedves Mari őszintén mondom mikor elkezdtem a blogírását egyáltalán nem foglalkoztam azzal hogy mennyien nézik. Az volt inkább a célom hogy amit a saját életemben gyakoroltam tapasztaltam azt írjam le és annak talán vannak olyan fiatalok akik hasznát is tudják venni. Mert régen is és most is sajnos hogy vannak olyan életek amikor meggondolandó mire és mennyit költünk. Ahogy teltek az évek sok visszajelzést kaptam ami bevallom jólesett .Nekem semmibe nem kerül megosztani azt amivel másokon tudok segíteni, persze időközben ez a blogírás mondhatnám hasznos elfoglaltságnak hobbivá vált számomra. Most hogy egyedül maradtam igaz kisebb háztartást vezetek ez kevesebb főzéssel-sütéssel jár de talán most a blog még inkább therápiás elfoglaltságnak is felér. Jókívánságaidat nagyon szépen köszönöm!

Vera írta...

Gratulálok bloghoz! Boldog szülinapot! Én sem mindig irok, most is majd lemaradtam...Való igaz , ezek az okos telefonok, tényleg okosok, de irni nekünk, talán kicsit macerás vele, az apró betűk miatt..Hogy miért morzsolódtak le sokan... gondolom ráuntak, főzési blogoknál miért azt nem tudom, de a kézimunkás blogoknál, elszippantotta a face... Majdnem mindenki ott van..pörgős...Persze ennek meg van a hátránya is..Sok sütős főzős csoport is van, de miután egyik igy főz a másik meg úgy elég nagy harcos viták vannak...Bár nem tudom kinek jó, hogy egymásnak esnek. A kézimunkásoknál, hamar van reagálás, akár jó akár rossz vélemény...Én csak a saját dolgaimról irok és csak a saját oldalamon...Bevallom, megpróbálok mindig háttérbe maradni, hisz sokszor jó dolgok is vannak, lehet tanulni, okulni is mások eseteiből.. Remélem még megéljük hogy nagyobb nyüzsgés lesz itt a blogoknál is...Engem , nagyon lehangol, nincs kivel "beszélgetni"
Sok finomságokat kívánok neked! Sokszor készítettem ezt-azt már én is, ami t többször is készül hetente....

Éva írta...

Kedves Vera köszönöm jókívánságodat! Engem sem az okos telefon sem a face... valahogy nem érdekel . Pár évig regisztrálva nézelődtem de az is annyira megváltozott így töröltem. Az okos telefon sem vonz ha nekem azon kellene írnom lehet hogy az elvenné a kedvemet az egésztől. A blogok felkapottsága nem hiszem hogy erősödne ebben a rohanó világban sajnos. Sokan rákeresnek megnéznek valamit és már lépnek is tovább. A személy érdektelen csak amire kíváncsiak mondhatnám azt is hogy a bőség zavara ami a világhálón van!

Gizi írta...

Kedves Éva, kicsit megkésve (napokig nem voltam netközelbe) kívánok boldog blogszületésnapot és gratulálok a sok, finom étel elkészítéséhez és a receptek velünk való megosztásához. További jó egészséget kívánok, és ezután is örömmel nézek be hozzád. Szeretettel ölellek!

Éva írta...

Kedves Gizi nagyon szépen köszönöm jókívánságaidat ! Várlak sok szeretettel!