Hozzávalók:
2 kisebb padlizsán
1 fej lila hagyma
3 gerezd fokhagyma
só,őrölt bors
majonéz
🌸
Elkészítése: Félbevágtam a padlizsánokat és 180 fokos sütőben 50' sütöttem. Közben a lila hagymát apróra felvágtam a fokhagymát tisztítás után lereszeltem. Mikor megsült a padlizsán kicsit kihűlt akkor műanyag kanállal belsejét kikapartam és hozzátettem a hagymákat , fűszereket és a majonézt majd az egészet jól kikevertem és hűtőbe pakoltam ./Fűszerek és majonéz ízlés szerinti mennyiségben!/
Másnap vacsorára pirítósra kenve ettük, nagyon finom volt!
Másnap vacsorára pirítósra kenve ettük, nagyon finom volt!
Jó étvágyat kívánok !
4 megjegyzés:
Nagyon finoman hangzik!!!!!Köszönöm!
Finom bizony!!!
Mamka egészségetekre!
Vicuska köszi!
Kedvenc kencém, csak én nem teszek bele fokhagymát. Nagyon finom! :)
Megjegyzés küldése