2017. augusztus 26., szombat

Csirkemájkrém házilag "Gasztroangyal"

Egyszerű az elkészítése és nagyon finom!
                                                                               
                                                                               

Hozzávalók: 25 dkg csirkemáj, 25 dkg zsír/lehet sertés, liba, kacsa/, 1 nagyobb fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, fűszerek ízlés szerinti mennyiségben: só, bors, majoránna.
Elkészítése: Megtisztítottam a májat feldaraboltam, hagymákat  pucolás után felkockáztam. Felforrósítottam a zsírt beletettem először a hagymákat kicsit dinszteltem majd rátettem a májat és  ízlés szerinti mennyiségben a fűszereket kevés csípős paprikát is szórtam bele.Addig sütöttem még a máj elkészült ez nem sok idő mivel a máj hamar megpuhul. Hagytam hűlni majd összeturmixoltam és tálkába öntöttem.Már ekkor is kóstoltam de vártam vele a teljes kihűlésig  nagyon finom!
Jó étvágyat!

2 megjegyzés:

Vicuska írta...

Szoktam májkencét készíteni, ez kicsit más, kipróbálom.

Éva írta...

Vicuska én eddig még nem készítettem de ez nagyon ízlett! Egészségedre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...