Most ismét elkészítettem mivel janka kovács csalamádéjának fűszerezése megtetszett és a volt receptem kiegészítettem kevés fűszerrel :)
😉
Elkészítése: Uborkát alaposan megmostam majd héjával együtt legyalultam, nagyobb edénybe tettem a hagymát megtisztítottam vékony szeletekre vágtam ezt is az uborkára tettem. Felöntőléhez: kevés langyos vízbe a kétféle port/citromsav és nátrium benzoát elkevertem hagytam kicsit oldódni. A megadott víz mennyiségéhez tettem a többi hozzávalókat fűszerek ízlés szerint és a feloldott porokat is összekevertem majd ráöntöttem a zöldségekre amit óvatosan /hogy ne törjön nagyon átforgattam . Fóliával letakartam és hűvös sötét helyre tettem, másnap kimosott üvegekbe raktam előbb a sűrűjét majd ráöntöttem a levét és lekötöttem.😋
Házilag téli napokra!
🌼
🌼
2 megjegyzés:
Én is így jártam az ecettel! Fogyasztáskor ki kellett mosni, de azzal együtt finom volt, én is csak javasolni tudom az elkészítését. Biztosan nagyon finom a tiéd is. Nagyon szorgos vagy, Éva lassan tele a kamra a kincsekkel.
undercover akkor legközelebb kóstolni fogod Te is biztos:-)) Apránként készítem és ahogy látod elég kis adagokban, de gyűlik lassacskán. Köszi!
Megjegyzés küldése