2022. október 24., hétfő

Egy kis jó hír!

 

Egy hónapos kórházi bent fekvés után  pénteken hazakerült férjem. Amit már mindketten nagyon vártunk. Azért  tartom kis jó hírnek csak mert  állapotában nem történt nagy változás sajnos. Történt egy kisebb beavatkozás ami nem oldotta meg  teljesen a meglévő baját, felajánlottak még egy műtétet de ezt már nem hajlandó  vállalni. Erre én nem is erőltetem most mert igen gyenge. Igyekszem  amennyire  lehet felerősíteni  mert igencsak ráférne. Köszönöm hogy figyelemmel  kíséritek sorsunk alakulását! Amennyire tudok kis szabadidőt szakítani magamnak kicsit próbálok kikapcsolódni és többet nézelődni  az igencsak elhanyagolt virtuális blogvilágban is !

15 megjegyzés:

majnek bálintné írta...

Nagyon jó hír, gyógyulást kívánok, és biztos nagyon jó ételekkel,amit te szeretettel készítesz hamarabb felépül.

Évi - Ízek és utazások írta...

Kedves Éva! Örülök, hogy otthon van a Férjed. Az otthoni környezet biztos segíti őt a gyógyulásban. Jó egészséget kívánok Nektek és Neked erőt a gyógyításhoz, ápoláshoz! Kívánom, hogy jusson egy kis időd magadra is!

Verus írta...

Drága Éva!
Nagyon örülök a jó hírnek, drukkoltam, hogy kedves férjed mielőbb otthon lehessen veled! Kívánom, hogy erősödjön és gyógyuljon meg!

Katalin írta...

Örülök hogy végre hazakerült a férjed. Kívánom hogy mielőbb erősödjön fel, és térjen vissza a régi egészsége!

aranyos fodorka írta...

Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Próbáld felerősíteni - talán valami vitaminokkal is, bár az otthoni ételekből biztos nagyobb kedve lesz enni.És mondd meg neki, hogy sokan vagyunk, akik szurkolunk érte...tudnia kell, hogy fontos a léte !

Vera írta...

Jó hogy otthon van, jobban gyógyul is...Minden jót nektek!

Ági írta...

Nagyon jó hír, továbbra is vigyázzatok magatokra, jó egészséget kívánok!

Éva írta...

Nagyon kedvesek vagytok köszönöm Mindenkinek! Hosszú idő kell hogy talpra álljon reménykedem !

Gizi írta...

Kedves Éva! Örömmel olvasom hogy végre hazament a férjed a kórházból. Az otthoni környezet már fél egészség, mielőbbi teljes gyógyulást kívánok Neki. Vigyázzatok nagyon magatokra, süsd és főzd meg a kedvenc ételeit, hogy minél előbb megerősödjön.

Éva írta...

Kedves Gizi! Valóban az itthoni környezet sokat jelent de az étvágya nem nagyon akar visszatérni sajnos ha eszik is igen keveset. Köszönöm kedves jókívánságod!

marisz57 írta...

Kedves Éva! Örülök, hogy hazakerült a férjed a kórházból! Otthon biztos gyorsabban gyógyul! Minden jót kívánok nektek! :) Marisz

teller-cake írta...

Nagyon örülök veletek Éva! Zs.

Éva írta...

marisz57 nagyon szépen köszönjük!
teller-cake köszönjük!

Fáni írta...

Örülök, további gyógyulást kívánok!

Éva írta...

Fáni köszönöm!