2024. február 23., péntek

Házilag is lehet küzdeni a köhögés ellen....

... a gyógyszer kiegészítéseként ezekkel  az egyszerűen elkészíthető módszerekkel , hátha segít !  Régebben jegyeztem  be de talán van köztetek  akinek figyelmét eddig elkerülte és hasznát tudja venni ebben a  változékony köhögős időszakban: receptjét a  linkre kattintva eléritek !

Köhögés elleni cukorka


 

Sok sikert az elkészítéséhez és váljon egészségetekre !

5 megjegyzés:

Katalin írta...

Jó hogy feltetted, felhívtad a figyelmünket ezekre a bejegyzésekre, mert én már nem emlékeztem rájuk. Főleg a cukorkák tetszenek nagyon! Finomak lehetnek!
Szerencsére mi nem köhögünk, és már évek óta elkerül mindenféle nyavalya 😀.
Napi szinten iszunk citromos-mézes gyümölcsteát, 1 - 1,5 litert lefőzök egyszerre, és az kitart egész nap, hogy ne csak vizet igyunk, ha megszomjazunk.
Teszek bele mindenfélét, a csipkebogyótól a gyömbérig a mentáig stb... sok mindent 😀.
Majd lehet hogy felteszem valamikor a keverékemet.

teller-cake írta...

Hasznos tippek, főleg manapság, hogy ennyi az influenzás beteg... Köszönöm!

Gizi írta...

Remek mindkét recept, és egyszerűen elkészíthetőek. Nagyon sok a náthás, köhögős beteg, szerencsére minket eddig elkerült.

aranyos fodorka írta...

Én torokfájásra mézes hagymahéj teát készítek - és nagyon jól bevált. Finom is, bár a családomon kívül nem ismerek senkit, aki ezt használta. Talán régi módszer és kiment a divatból ? A neten pedig fent van....

Éva írta...

Katalin a teákat én is előnyben részesítem , gyümölcsöt ha nem is sokat de mindennap 2-3 darabot veszek vitamin pótlásként. A cukorka nagyon finom, de a kanalas is a régi ízekre emlékeztető.
teller-cake sajnos most a családunkban is volt beteg, de bárhová is megyek hallom milyen sokan köhögnek.
Gizi köszönöm, vigyázzatok is magatokra !
aranyos fodorka a hagymahéj teát ismerem, és a torokfájásra én leginkább a langyos sós vizes gargalizálást alkalmazom amit a gyerekeim soha nem voltak hajlandoak kipróbálni pedig nagyon jó.