2024. március 24., vasárnap

Egyszerű gesztenyegolyók / sütés nélküli édesség

 Hétvégi édességnek  készítettem  magamnak !


Hozzávalók és elkészítése: /pontos mennyiséget nem tudok írni / kb. 10 dkg gesztenyemassza,  és annyi darált keksz  amivel összeállt a massza , 1 evőkanál baracklekvár ezeket összegyúrtam . Megformáztam és kókuszreszelékbe forgattam.( A dekor cukrokat csak rászórtam)

Sokszor a kevés is elég !

6 megjegyzés:

Katalin írta...

Egyszerű de nagyszerű, és gyorsan elkészülhetett. És nagyon finom lehetett 😊, a gesztenyét mi is szeretjük!

Éva írta...

Katalin ez valóban gyors és finom a gesztenye pedig kedvencem nekem is .Köszi!

aranyos fodorka írta...

Csak ne lenne olyan átkozottul drága...Nemrég néztem és bevallom, visszatettem a hűtőbe, amikor megláttam az árát. Néha nem is értem, hogy egyes termékeknek mitől annyi az ára, amennyi....Hát nem aranyból van....
Töredelmesen bevallom, hogy azért elhatároztam, húsvétra mégiscsak meglepem magamat egy adag gesztenyepürével és rányomok egy hegynyi tejszínhabot ! :-)

teller-cake írta...

Mostanában újra szeretem a gesztenyét, így elcsábultam! :-D

Gizi írta...

Amilyen egyszerűen elkészül olyan finom! Minden gesztenyés süteményt szeretünk, így ez is a kedvencem lenne. Olvasztott csokoládéba mártva is eltudnám képzelni.

Éva írta...

aranyos fodorka nagyon szeretem de én is igen ritkán veszek. Most is felét én is tejszínhabbal ettem a másik feléből készült ez a pár golyó!
teller-cake jó is bármilyen formában!
Gizi nekem is kedvenceim egyike krémbe is nagyon szeretem. Volt már olyan is hogy csokiba mártottam de most maradtam az egyszerű változatnál jó volt nekem így is. Még a szomszédomnak is kapott belőle !