2021. április 23., péntek

Sajtos-tejfölös tészta

 Előző nap kifőzött  tészta amit tejfölös zöldborsóhoz  készítettem  és kis adag megmaradt  belőle  😉

Hozzávalók:  Főtt tészta, pár evőkanál tejföl, kevés olaj,  reszelt trappista sajt, őrölt bors.

😊

 Elkészítése: A kifőzött tésztát jénaiba tettem 1 teáskanál  olajat locsoltam rá   2-3 evőkanál tejfölt ,  kevés borssal  és reszelt sajttal beszórtam  ezután  sütőben  180 C fokon addig melegítettem még a sajt megolvadt.😋

Jó étvágyat kívánok !

3 megjegyzés:

aranyos fodorka írta...

Kedvencem :-) !!! (Igaz én borsot nem teszek rá, de sajtot aztán rendesen.)

teller-cake írta...

Ezt én is sokszor "bevetem", persze sikerrel. :-))

Éva írta...

aranyos fodorka köszi:)
teller-cake bármilyen főtt tészta is maradjon azt mindig én tüntetem el vagy tojásosan vagy ilyen formán:)