Előző nap kifőzött tészta amit tejfölös zöldborsóhoz készítettem és kis adag megmaradt belőle 😉
Hozzávalók: Főtt tészta, pár evőkanál tejföl, kevés olaj, reszelt trappista sajt, őrölt bors.
😊
Elkészítése: A kifőzött tésztát jénaiba tettem 1 teáskanál olajat locsoltam rá 2-3 evőkanál tejfölt , kevés borssal és reszelt sajttal beszórtam ezután sütőben 180 C fokon addig melegítettem még a sajt megolvadt.😋
Jó étvágyat kívánok !
3 megjegyzés:
Kedvencem :-) !!! (Igaz én borsot nem teszek rá, de sajtot aztán rendesen.)
Ezt én is sokszor "bevetem", persze sikerrel. :-))
aranyos fodorka köszi:)
teller-cake bármilyen főtt tészta is maradjon azt mindig én tüntetem el vagy tojásosan vagy ilyen formán:)
Megjegyzés küldése